Als je een magazijn aan het indelen bent, moet je vaak rekening houden met allerlei verschillende dingen die in het magazijn opgeslagen worden. Vaak moet je dan ook veel verschillende stellingen hebben in het magazijn. Zo veel spullen opslaan kan vaak lastig zijn. Vooral als je het veilig en efficiënt wilt hebben. Een draagarmstelling is perfect voor een magazijn waarin je zo veel mogelijk van je ruimte wil benutten. Het is een relatief kleine stelling en hij past makkelijk tegen de muur waardoor je nog meer ruimte overhoud voor andere dingen. Met een draagarmstelling heb je genoeg opties voor in jouw magazijn.

Wat kan er allemaal op een draagarmstelling?

In een magazijn sla je extreem veel dingen op. En omdat je zo veel spullen hebt om op te slaan, sla je waarschijnlijk ook veel verschillende dingen op. Als je zoveel verschillende dingen op moet slaan kan het vaak lastig zijn om te bepalen wat voor stelling je nou precies moet hebben. Er zijn dan ook wel meer dan 10 verschillende stellingen. Allemaal zijn ze weer handig voor hun eigen ding. Waar is een draagarmstelling nou handig voor dan? Een draagarmstelling is perfect voor goederen en materialen die best wel lang en zwaar zijn. Je kan die in theorie ook op een andere stelling leggen, maar met deze stelling leg je ze er makkelijk op en haal je ze er zo weer af.

De perfecte grootte draagarmstelling voor jou

Omdat je zit met grote en lange goederen en producten is het al snel lastig om te gaan voor een kleine stelling. Dat is logisch en daarom kan je ook gewoon voor een grote gaan! Misschien is je magazijn wel heel hoog en heb je de mogelijkheid om spullen op hoge plekken te leggen, en om ze er weer vanaf te halen. Op die momenten kan je ook gaan voor een heel hoge draagarmstelling. Stel je hebt een extreem breed iets wat je op moet slaan in je magazijn, en je hebt overal gekeken voor een goede stelling maar je vindt er maar geen. Wees dan niet bang. Je kan ook meerdere stellingen naast elkaar zetten en dan kan je nog langere materialen opslaan.

Maak efficiënt gebruik van je ruimte

Je kan je nu wel afvragen: lange en hoge stellingen? Maar ik heb helemaal niet zo veel ruimte. Ik moet er zo efficiënt mogelijk mee omgaan, anders past het allemaal niet. Wees niet bang, er is een draagarmstelling voor iedereen. Er zijn genoeg stellingen die tegen de muur aan kunnen staan. Deze hebben een hele mooie L vorm waardoor die stevig tegen de muur staat en op deze manier minder ruimte inneemt. Het vermindert ook niet hoeveel je op kan slaan op de stelling zelf. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je in deze gevallen maar 1 kant hebt om mee te werken.

Twijfel niet langer

Een draagarmstelling is het ding wat je in je magazijn nodig hebt voor als je brede en zware dingen moet opslaan. Het neemt niet zo veel ruimte in, en als je al extra efficiënt wilt zijn met je ruimte, dan zet je hem gewoon tegen de muur aan wat je flink ruimte bespaart. Ze zijn ook in alle soorten en maten te vinden, dus er zit gegarandeerd wel een stelling tussen voor jou bij Mdogroup.be.