Je wilt graag een spiegel in huis. In verschillende kamers kan een multifunctioneel product zoals spiegels enorm handig zijn. Denk aan de badkamer waar je jezelf scheert en opmaakt, de slaapkamer waar je in de spiegel kunt controleren of de outfit die je aan hebt wel goed zit en wat te denken van een exemplaar in woonkamer waarmee je de kamer een stuk ruimtelijker kunt laten lijken. Maar bij het product hoort ook een mooie lijst. Die op jouw persoonlijke smaak is afgestemd en bovenal bij het interieur past. Daarom is het ook slim om een spiegel op maat te laten maken. Maar bij wie kun je dan terecht? In onze blog geven wij hier antwoord op.

Een professionele lijstenmaker

Een professionele lijstenmaker kan een mooie lijst maken. De naam verklapt dat natuurlijk al een beetje. Deze ambachtsmannen kunnen van verschillende materialen lijsten maken in de vormen, kleuren en afmetingen die je wilt. Of je nu iets wilt laten inlijsten, zoals een portret, een gedroogd boeket of een spiegel. Wanneer je een mooie spiegel hebt gekocht is het natuurlijk fijn als je deze een mooie lijst heeft. Het beste dat je kunt doen is het inschakelen van een lijstenmaker om de lijst voor een spiegel op maat te laten maken. Dan weet je niet alleen zeker dat je een lijst naar wens krijgt, maar dat je ook niet zelf aan de slag hoeft te gaan om de spiegel in te lijsten. Dat wordt allemaal netjes voor je gedaan.

Overigens kan een lijstenmaker je ook van advies voorzien! Over welke opties je hebt en of er producten zijn die op je wensen en eisen aansluiten.

Keuzes maken als je een spiegel op maat laat maken

Als je een spiegel op maat laat maken kun je niet met de armen over elkaar gaan zitten en wachten tot de deurbel gaat. Je moet ook nog even een aantal keuzes maken met betrekking tot de stijl, de kleur en het materiaal van de lijst. Je hebt in ieder geval genoeg keuzes. Zo kun je kiezen uit een lijst in de Barokstijl, een klassieke of een moderne stijl, maar je kunt ook kiezen voor uiteenlopende kleuren. Of je kunt ook lijsten in het zwart, wit of zilver laten spuiten. Heb je liever een lijst van aluminium dan van hout? Ook die opties heb je. Bespreek het met de lijstenmaker of kijk welke opties je hebt als je een online een lijst op maat wilt bestellen.

Online spiegel op maat kopen

Je hoeft een spiegel niet apart aan te schaffen. Je kunt ook online een spiegel met lijst bestellen. Of een spiegel op maat kopen. Je hebt keuze uit verschillende stijlen, maten, kleuren, materialen. Zelfs verschillende vormen als je dat wenst! Het advies is om natuurlijk naar je gevoel te luisteren en je te laten leiden door jouw persoonlijke smaak, maar let er ook op dat een spiegel met lijst ook in het interieur past. Het zou namelijk zonde zijn dat het product helemaal niet bij je meubels of de kleuren van de kamer past. Bekijk daarom direct het volledige aanbod spiegels van Verno.com om te ontdekken welke variant het beste bij jou past.